2105620307 Ραιδεστού 19, Αιγάλεω info@sofasandmore.gr
hero image


Sofas & more


προφίλ

 

H εταιρεία Sofas and More προτείνει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου.
Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις μας σε οικίες, βίλλες, εξοχικά, ξενοδοχεία, θέατρα, κλινικές κ.α μας έχουν εντάξει ως την καλύτερη λύση για κάθε πελάτη ή επιχείρηση.

 

Στην sofas and more αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων,καλυμμάτων και άλλων προϊόντων με στόχο την καλύτερη ποιοτικά λύση για κάθε σπίτι, σε τιμές που να μπορεί ο κάθε πελάτης να ανταποκριθεί. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι άριστο και με βάση τις προδιαγραφές που έχουμε ορίσει εξ αρχής με τον πελάτη.


Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα,συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία και αναλαμβάνουμε την μεταφορά από και προς την οικία σας ή την επιχείρηση, όλων των προϊόντων. Ερχόμαστε στο χώρο του πελάτη εντελώς δωρεάν για να εκτιμήσουμε από κοντά το κόστος και το χρόνο που χρειάζεται για κάθε έργο. Σας δίνουμε γραπτή προσφορά και δεσμευόμαστε τόσο για το χρόνο παράδοσης του έργου όσο και για την ποιότητα του.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!