2105620307 Ραιδεστού 19, Αιγάλεω info@sofasandmore.gr


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

 

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο πάνω από είκοσι χρόνια. Η φροντίδα,για εμάς, των επίπλων κάθε σπιτιού, δεν περιορίζεται μόνο στην αγορά και στην πώληση.

Στην sofas and more αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων,καλυμμάτων και άλλων προϊόντων με στόχο την καλύτερη ποιοτικά λύση για κάθε σπίτι, σε τιμές που να μπορεί ο κάθε πελάτης να ανταποκριθεί. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι άριστο και με βάση τις προδιαγραφές που έχουμε ορίσει εξ αρχής με τον πελάτη.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα,συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία και αναλαμβάνουμε την μεταφορά από και προς την οικία σας ή την επιχείρηση, όλων των προϊόντων. Ερχόμαστε στο χώρο του πελάτη εντελώς δωρεάν για να εκτιμήσουμε από κοντά το κόστος και το χρόνο που χρειάζεται για κάθε έργο. Σας δίνουμε γραπτή προσφορά και δεσμευόμαστε τόσο για το χρόνο παράδοσης του έργου όσο και για την ποιότητα του.

Όλα τα προϊόντα της sofas and more κατασκευάζονται στην Ελλάδα με σύγχρονες μεθόδους, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών η αξιοπιστία των οποίων εξασφαλίζεται από εγγύηση.

 

Λειτουργούμε πάνω σε 5 βασικούς άξονες:
Εμπιστοσύνη, Προσήλωση στον πελάτη, Άψογη εξυπηρέτηση, Συνεργασία, Αξιοπιστία.

 

 

 

 

Sofas & more

Sofas & more

Στην sofas and more αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων,καλυμμάτων και άλλων προϊόντων με στόχο την καλύτερη ποιοτικά λύση για κάθε σπίτι, σε τιμές που να μπορεί ο κάθε πελάτης να ανταποκριθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπηρεσίες & κατασκευές

Υπηρεσίες & κατασκευές

Στην sofas and more αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων, καλυμμάτων και άλλων προϊόντων με στόχο την καλύτερη ποιοτικά λύση σε τιμές που να μπορεί ο κάθε πελάτης να ανταποκριθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ